Удобства

ДЕТСКИ КЛУБ И АНИМАТОРИ ЗА ДЕЦА

За децата

ДЕТСКИ КЛУБ И АНИМАТОРИ ЗА ДЕЦА

Хотелът разполага с детски клуб, подходящ за деца над 3-годишна възраст, със закрита част – в хотела и открита част – в близост до басейните. Специално за децата се грижат нашите аниматори и организират анимационна програма, която включва:

водни атракции

Външен басейн

В хотела има външен басейн със 75-метрова водна пързалка. Басейнът е с детски сектор и вградено джакузи. В близост се намира пулбарът, а край басейна са разположени чадъри и шезлонги /безплатно ползване/. Кърпи се предлагат срещу депозит. 

Работно време:

открит басейн

09:00 - 18:00

детски басейн

09:00 - 18:00

водна пързалка

10:00 - 13:00
14:00 - 17:00

Външен басейн

Вътрешен басейн

релакс център

Вътрешен басейн

Част от релакс центъра е вътрешен басейн. Хотелът разполага още със сауна и парна баня. Предлагат се и масажи.

ИЗХРАНВАНЕ

Ресторант

Ресторантът на хотел Рена е с капацитет 110 места на открито и закрито, разпределени между уютно обзаведен салон и 2 тераси. Храненето на закуска, обяд и вечеря се поднася на блок маса в ресторанта, а междините хранения – на тераса ресторант. В ресторанта два пъти седмично се организират тематични вечери.

Работно време:

Закуска

07:30 - 10:00

Обяд

12:00 - 14:00

Вечеря

18:00 – 21:00

Основен ресторант

Лоби бар

Напитки

Лоби бар

Предлага разнообразие от топли и студени напитки, различни видове коктейли, както и отбрани маркови високоалкохолни питиета и вина. Освен включените в цената напитки, има възможност за избор от алакарт меню.

*Лоби барът работи от 09:00 до 00:00.

*Напитки, част от All Inclusive пакета, се предлагат до 23:00 ч.

Напитки

Бар-басейн

Тук може да се насладите на различни алкохолни и безалкохолни коктейли в прохладната вода на басейна. Откритият бар с „мокър плот“ и столове в басейна е отлично допълнение към топлите летни дни. Ако предпочитате да не сте в басейна, може да се наслаждавате на гледката към басейна и да се настаните на масите извън водата, отново с любимо питие. 

Барът край басейна е отворен от 10:00 до 22:00.

Бар басейн